Over mij

Ik ben Esmée, 28 jaar oud en geboren in de Achterhoek. Op mijn twintigste heb ik de Achterhoek omgeruild voor mijn studie in de grote stad in Twente, namelijk Enschede. Hier heb ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie succesvol weten af te ronden. Na diverse studentenhuizen werd het tijd om mijn eigen plekje te vinden. Met succes! Want ik woon nu in een appartementje in één van de kleinere dorpen in omgeving Enschede. Omdat ik graag iemand heb om tegen te praten, heb in november 2020 een hond geadopteerd. Balou is altijd blij en speelt graag een spelletje met mij.

Al jaren schrijf ik graag over verschillende onderwerpen. Er zijn namelijk zo veel dingen die ik leuk vind om te doen! Van schrijven, koken en dingen uitproberen in de keuken tot creatief zijn met mijn handen en het maken van meubilair en schilderijen. Daarnaast ben ik ook graag in de sporthal te vinden en doe ik weer aan ballroom (& latin) dansen.

Confess

Ik heb in het verleden meerdere, al dan niet, serieuze relaties gehad. Maar de zoektocht naar mijn prins op het witte paard gaat niet zonder slag of stoot. (Ik ben immers allergisch voor paarden). Vaak ben ik teleurgesteld, maar soms stel ik een ander teleur. Momenteel probeer ik mijn leven weer op de rit te krijgen en onderneem ik veel leuke activiteiten. Maar als de verveling toeslaat wil ik Tinder nog wel eens openen…

Met dit blog wil ik jullie vertellen over de avonturen of opvallende momenten die ik meemaak. Ik geef jullie een kijkje in mijn leven. In de leuke dingen, maar ik zal ook de iets minder prettige dingen niet uit de weg gaan. Benieuwd naar mijn creatieve uitspattingen? Of ga jij met mij mee op zoek naar mijn droomprins?