Tienerdagboek – Juli 2002

Vrijdag 5 juli 2002

Lief dagboek,
Mijn schooljuf was jarig. Ik kwam verkleed als Sneeuwwitje. ’s Ochtends deden we eerst tot de pauze bingo. Ik had helaas geen prijs gewonnen. Maar mijn beste vriendinnetje wel! Na de pauze deden we raad het beroep. Dat gaat als volgt: Iemand doet bijvoorbeeld een schilder na, dan moeten de andere kinderen het raden. ’s Middags kwam ik als Pipi Langkous. Toen mochten we buiten spelen. Wie dat niet wou mocht binnen een spelletje doen.

Zaterdag 6 juli 2002

’s Ochtends om half 10 ging ik naar de Zuiderkerk. Daar moesten we wachten tot iedereen van scouting er was. Toen de bus kam. Met de bus gingen we naar Kern Wasser Wunderland. De leiding had al groepjes gemaakt. Ik zat bij Femke, Kim en Melanie. Ons groepje had 2 leiders: Michal en Boudewijn. Ik was 5x in de zweefmolen geweest. 3x in het reuzenrad, 1x in het treintje, 1x in de luchtballencarrousel en nog veel meer.

Woensdag 10 juli 2002

Met de klassen 5, 4a, 4b, 3a en 3b gingen wij op schoolreisje naar het Afrika museum. Na het Afrika museum gingen we naar Duiven.

Zaterdag 20 juli 2002

We waren heel druk met koffers inpakken. Omdat we op vakantie gingen.

Woensdag 30 juli 2002

Lief dagboek,
Kwamen we terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s