Tienerdagboek – Mei & juni 2002

Woensdag 8 mei 2002

De hele dag was ik met Merlynn + papa alleen. ’s Ochtends ging ik met Merlynn naar de buurvrouw. Die heeft een zoontje. Die heet Dirk. ’s Middags gingen we naar Doetinchem. Daar gingen we naar Koekendaal. Dat is een bos. Daarna gingen we een moederdag kado kopen. En dat was een vuursteen. En daarbij kreeg je 2 pennen en een fles badschuim.

Woensdag 15 mei 2002

’s Middags ging ik naar Femke. We hadden een toneelstukje geoefend.

Zondag 19 mei 2002

’s Ochtends gingen wij naar Arie en tante Lidy. Tante Lidy was toen jarig. We gaven haar een bloemenvaas en een paar schaaltjes, die in elkaar horen. ’s Middags gingen we naar het Noorden. Oma Wevers was toen jarig. ’s Avonds om half 7 gingen we naar huis.

Zondag 2 juni 2002

Die dag was mijn vriendin Judith jarig.

Vrijdag 14 juni 2002

Lief dagboek,
’s Middags om 5 uur had ik een kinderfeestje van Judith.

Vrijdag 21 juni 2002

Lief dagboek,
Vandaag was Dyonne jarig. Om kwart over 8 ging ik haar ophalen om met haar naar school te gaan. Dyonne had een Furbie gekregen. Verder nog niks. Op school had ze auto + drop met een dropveter getrakteert. Van mij kreeg ze een spelletjesboek, een pakje met 10 gekleurde pennen en nog een 10-kleurenpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s