Tienerdagboek – April 2002

Vrijdag 5 april 2002

Lief dagboek,
’s Ochtends op school vertelde de juf wie er ’s middags gingen verven. Ik hoorde daarbij. ’s Middags vertelde de juf dat we een lenteboom gingen verven.

Vrijdag 12 april 2002

Lief dagboek,
’s Middags om half 4 ging ik naar Lisette spelen. Daar poepte (haar hamster) drie keer op mijn arm! Om half 6 moest ik naar huis.

Dinsdag 23 april 2002

Lief dagboek,
Was ik jarig. Eerst ging ik om 7 uur naar pa + ma slaapkamer. Ze zongen een verjaardagliedje. Toen kreeg ik van Merlynn (mijn zusje) een nieuwe lamp. Toen waren pa + ma aan de beurt. Zij gaven een buro stoel. Ik kreeg nog veel meer cadeaus!

Vrijdag 26 april 2002

’s Middags om half 5 kwamen Dyonne, Marieke, Anne, Karlijn, Lisanne, Lisette, Marloes, Femke, Judith, Ester op mijn kinderfeestje. Eerst pakte ik de cadeaus uit. Er zat veel geld bij. Daarna gingen we naar Heleen. Die is iemand die knutselles geeft. We maakten een muizenhuis. Tot 7 uur waren we daar. Toen we thuis waren aten we patat.

30 april dinsdag 2002

Lief dagboek,
Het was Koninginnedag. ’s Middags deden we spelletjes op de markt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s