Tienerdagboek – Maart 2002

8 maart 2002

Lief dagboek,
’s Ochtends moesten wij naar school. ’s Middags ook. Om half 5 had ik een kinderfeestje. Met dat kinderfeestje gingen wij naar het zwembad.

16 maart 2002

Lief dagboek,
Om 11.00 was ik samen met Merlynn aan het stoepkrijten. Dyonne en Claudine kwamen bij ons. Dyonne had de tweede prijs voor de gymwedstrijden gehaald. Toen moesten we eten. We aten een broodje hamburger. Het toetje was een chocoladepudding. Die was heel lekker. Om 1 uur kwam tante Lidy om met ons in Doetinchem te winkelen. Toen kreeg ik een nieuwe zomerjas en een nieuwe broek en een trui. Toen we weer thuis waren was het half 5. Om 5 uur had ik een kinderfeestje van mijn vriendinnetje.

23 maart 2002

Lief dagboek,
Om kwart over 9 begon scouting. Met scouting gingen we potgrond verkopen. Met mijn groepje hadden we op het laatst 400 euro verdient.

25 maart 2002

Lief dagboek,
Om half 4 ’s middags vonden Dyonne, Marieke, Marloes, Esmée (ik), Claudine en domme Merlynn een poes. Die poes noemde wij Tobie. Tobie gaf de hele tijd kopjes. Dyonne’s moeder had de dierenambulance gebeld. Tobie werd om half 9 ’s avonds opgehaald. Dit is Tobie:

27 maart 2002

Lief dagboek,
Dyonne en Marloes kwamen ’s middags bij mij spelen. En toen hadden we mijn kamer van 3 meter breed en van 3 meter lang veranderd in een dieren bescherm kamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s