Tienerdagboek – Januari & februari 2002

Ik vind het enorm grappig om de oude fragmenten in mijn dagboeken terug te lezen. Vooral de groei in schrijfvaardigheden vind ik erg leuk om terug te zien. Het eerste gedeelte van dit dagboek bestaat voornamelijk uit omschrijvingen van mijn dag, zonder dieper op emoties en gevoelens in te gaan. Later in mijn dagboek zie je dat wel steeds meer terug. Maar daar zijn we nog niet…

17 januari 2002

’s Avonds hadden we jazz. We hadden een nieuw pasje geleerd.

20 januari 2002

’s Ochtends om 9 uur gingen wij naar tante Hanny en oom Remco. Zij wonen in Maasluis. Dat is in de provincie Zuid-Holland. Wij moesten 2 uur rijden. Toen wij in Maasluis kwamen, konden wij de flat niet vinden. Na een kwartier hadden wij de flat gevonden. We moesten op de 37e verdieping zijn. Hun huisnummer was 170.

3 februari 2002

Mijn tante Dettie is om half 12 doodgegaan.

8 februari 2002

’s Avonds ging ik met Karlijn, mijn vriendin, discozwemmen. Het was heel leuk. Bij het zwembad vond ik een zeester van plastic.

15 februari 2002

Lief dagboek,
’s Ochtends om kwart over 9 had ik een kinderfeestje van Nikki (mijn vriendin). Wij gingen naar Binnenpret. Het was heel leuk. Bij Binnenpret kregen we patat, frikandel en een ijsje.

17 februari 2002

Lief dagboek,
Mijn zusje was jarig. Ze werd 7 jaar oud. Merlynn kreeg van mij een Pipi Langkous verkleedpak. En van mijn ouders kreeg ze een paar doosjes Lego. Merlynn kreeg nog veel meer leuke cadeaus. Om 13.00 gingen we spoorzoekertje doen. De jongens tegen de meisjes. De jongens wouden per se beginnen. Ze hadden een hele moeilijke zoektocht bedacht.

18 februari 2002

Lief dagboek,
’s Ochtends was de laatste dag voor de krokusvakantie. En ’s middags moest de hele klas naar de Pol. Bij de Pol moesten we met kleur en met licht werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s