Herfstwandeling in het Hof van Espelo – Enschede

Vanmiddag was ik met Balou in Enschede naar de dierenwinkel. Deze winkel is wat groter dan wij in het dorp hebben en daarom kom ik er graag voor de uitgebreidere boodschappen. We waren vroeg in de middag klaar, dus ik besloot te googlen naar een wandelgebied in de omgeving. Zo ben ik samen met Balou naar het Hof van Espelo geweest in de omgeving van Enschede, vlakbij vliegveld Twenthe.

Normaal gesproken neem ik mijn telefoon (en camera) niet mee als ik met Balou op pad ga. Dit zie ik als tijd voor ons samen. Maar vandaag had ik mijn telefoon wél meegenomen, wat mij de kans gaf om de prachtige herfstkleuren vast te leggen. Wat is de herfst toch een mooi seizoen he?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s