Een nieuwe box van Zalon

Het voorjaar komt er weer aan. Een kijkje in mijn kast vertelde mij dat ik er nog lang niet klaar voor was. Hoog tijd om weer een nieuwe box bij Zalon te bestellen! Ook deze keer heb ik gekozen voor dezelfde styliste als de vorige twee keren: Irene. En ik ben wederom ontzettend tevreden!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het afgelopen jaar amper zelf nog kleding heb hoeven kopen. Sinds ik Zalon heb ontdekt, vult mijn kledingkast zich in één keer enorm en hoef ik nog maar enkele items bij te kopen. Ik heb nu twee keer eerder een box besteld, april en november 2020. Hoog tijd voor een nieuwe! Kijk en lees gauw verder om te zien wat er in de nieuwste box zat.

Voorjaarsbox van Zalon

Dit keer was ik in de preview al super enthousiast over een groot deel van de items, dus ik kon niet wachten op wat er daadwerkelijk in de box zat. Check direct de foto’s en klik erop om ze groter te kunnen bekijken:

Mijn bevindingen

Ik vond het dit keer vrij lastig om te beslissen welke items ik wilde houden. Allereerst deed ik de spijkerbroek (AMY) met het zandkleurige shirt (Soyaconcept) aan. Daarover had ik het rode jasje van Only aangetrokken. Uit eerdere ervaringen weet ik dat Only niet altijd goed zit. Ik ben een volleyballer en heb (blijkbaar) de nodige armspieren. Ook dit rode jasje zat vrij strak om mijn armen, daarom was de keuze om die retour te sturen vrij gemakkelijk.

De spijkerbroek sloot goed aan het en shirt had een heerlijk stofje. Na even twijfelen over de broek, want ik heb er al zo veel in de kast liggen, heb ik besloten deze beide te houden. Onder dit setje had ik de schoenen van Nike aangetrokken. Ik had de schoenen al in de preview gezien en had er al lichte twijfels over. Ondanks dat de schoenen super fijn zitten, heb ik toch besloten ze retour te sturen. Dit omdat Nike best prijzige schoenen zijn en ik een vrij jonge hond, Balou, in huis heb lopen. Met hem is het écht onmogelijk om lichte schoenen langer dan een half uur schoon en mooi te houden.

Boven de broek heb ik daarna een ander shirtje van Only aangehad. Hierover heb ik een vest van Villa gedaan (om te passen). Ondanks dat dit geen mooi setje zo bij elkaar is, heb ik wel beide items gehouden. Je kunt nooit genoeg shirtjes en vestjes hebben toch?

Toen was het tijd voor het tweede setje! Een rok van Kaffe en een shirt van G-Star. Vorig jaar had ik een onwijs gaaf jurkje van Kaffe genomen, maar dit rokje viel mij tegen. Ik vind hem vrij vormloos, ondanks dat hij wel lekker zat. Ik heb daarom ook besloten om deze retour te sturen. Ondanks dat ik geen merkenmens ben, vond ik het shirtje van G-Star wel prettig zitten. Witte shirts zijn altijd fijn om te hebben, plus hij was flink afgeprijsd. Houden dus!

Vervolgens deed ik een blouse van Esprit op de rok. Ik weet niet zeker of Irene deze bij elkaar gematcht had, maar voor het passen kon dat prima. Mijn eerste indruk van de blouse was: ‘mweh ik weet het niet zeker’. Maar nadat ik wat foto’s naar een vriendin had gestuurd, die super enthousiast reageerde, heb ik besloten de blouse toch te houden.

Tot slot zat er een jurkje van Mavi in de box. Bij de preview was ik al super enthousiast op dit jurkje en ik kon dan ook niet wachten om hem te passen. Al ben ik wel altijd een beetje angstig, want items die heel mooi op de foto staan, hoeven echt niet mooi te zitten. Gelukkig was het nu niet het geval en was ik meteen blij! Het jurkje is het duurste item uit de box dit keer, opgevolgd door de spijkerbroek.

Al met al wederom een geslaagde box. Irene heeft haar werk goed gedaan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s