Unboxing met Balou – Valentijnsbox van Snuffelbox

Valentijn kwam vroeg dit jaar voor Balou. Als zijn grootste aanbidder heb ik natuurlijk een cadeau voor hem gekocht. Grapje natuurlijk, ik heb gewoon een lopend abonnement op Snuffelbox. De eerste echte box dit keer, gevuld met lekkers en twee speeltjes. Feest dus voor Balou!

Eind december ontving ik de Welkomstbox van Snuffelbox. Destijds was ik gematigd enthousiast over de inhoud, maar ik wilde het wel een kans geven. Vooral ook omdat het de welkomstbox was en dus ook minder qua inhoud. De bal die er destijds in zat heeft het welgeteld een uurtje overleefd. De snacks waren wel fantastisch. Balou deed er alles voor. Hoe denk je anders dat hij een poot heeft leren geven? :p

Valentijnsbox

Zo vlak voor Valentijn kwam de eerste échte box van Snuffelbox.nl binnen. Check het filmpje voor Balou’s enthousiasme!

Zoals je in het filmpje kunt zien, is Balou super mega enthousiast met zijn nieuwe pantoffel. Jammer genoeg is Balou een rasechte sloper en is de eenhoornpantoffel nu zijn hoorn en één oor kwijt. Ik heb bij Snuffelbox aangegeven dat Balou een M-hond is (10 tot 20 kilo). Maar ondertussen weegt hij al wel zo’n 18 kilo en is hij dus een echte sloper. Ik twijfel om Snuffelbox te mailen met de vraag of het wellicht verstandig is om van hem een L-hond te maken (20 kilo plus).

Speeltjes

In deze box zaten twee speeltjes. De pantoffel en een bal:

Zoals gezegd was Balou erg blij met de pantoffel, maar heeft hij het niet echt lang overleefd. Als iemand tips heeft voor het aanleren wat het verschil is tussen slopen en spelen, hoor ik het graag! De bal is van het merk Dog Comets. Hier heeft Balou al meerdere speeltjes van en ik weet dat dit merk erg sterk is. Hier ben ik dus super blij mee! Ondanks dat Balou een jongetje is, heeft hij geen moeite met de kleur 😉

Snacks

In deze echte Snuffelbox zaten meer dan genoeg snacks voor Balou:

Zoals je op de foto kunt zien, zitten er meer dan genoeg snacks in voor de komende twee maand. De meeste merken ken ik al, maar ik heb deze specifieke snacks nog niet eerder in huis gehad. Om te proberen heeft Balou vast een apple treat gehad. Hier was hij super blij mee en kwam vrijwel direct bij mij terug om te bedelen voor meer. Wat hij uiteraard niet heeft gekregen. Wat mij het meest opviel uit de box was het hondenbiertje… Ik ben heel benieuwd wat dat is en hoe Balou dat gaat vinden! Hebben we in ieder geval iets samen te drinken tijdens de avondklok…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s