LEGO bouwen | Volkswagen T1 Camper Van

Door de coronacrisis weet ik soms niet zo goed meer wat ik moet doen. Ik werk veel op een laptop en daardoor heb ik ’s avonds lang niet altijd zin om nog naar de tv te moeten kijken of te gaan gamen. Toen een collega vermelde dat je her en der LEGO kunt huren, zag ik hier meteen kansen in. Ik besloot verder te onderzoeken hoe dit zat en heb zo waar mijn eerste LEGO set gehuurd én afgemaakt.

Ik heb deze LEGO set gehuurd bij Bouwsteenwinkel.nl en werd eigenlijk direct al heel goed geholpen. Zelf wist ik niet zo goed met welke set ik wilde beginnen. De set waar ik eigenlijk naar op zoek ben, namelijk het grote Harry Potter kasteel, heeft een aardige wachtlijst. Toen herinnerde ik mij de tijd dat ik nog bij Intertoys werkte en daar altijd het Volkswagen T1 Camper Van busje zag staan. Die doos maakte toen altijd al enorme indruk. Daarom heb ik ervoor gekozen om deze set als eerste te huren.

Dit ging heel makkelijk! Op het moment dat ik bij hen aangaf welke set ik wilde, kreeg ik een betaallinkje per mail. Direct betaald natuurlijk en vervolgens werd de doos meteen opgestuurd. De volgende dag had ik de LEGO al in huis! Ik heb van elke stap uit het boekje een foto gemaakt met mijn camera. De LEGO gebouwd op een witte onderplaat en de lamp elke keer op dezelfde standen gezet. Toch ben ik niet helemaal tevreden qua belichting, dus zodra de winkels weer open zijn, wil ik bij de kringloop even kijken naar een tweetal handigere lampen die ik hiervoor zou kunnen gebruiken.

Want ja, ik wil hier vaker iets mee gaan doen! Van deze foto’s heb ik namelijk een stopmotion filmpje gemaakt. Check mijn resultaat:

Ps. Er zit wel een hele mooie fout in, heb jij hem gevonden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s