Unboxing met Balou – Welkomstbox van Snuffelbox

Af en toe heb ik het idee dat Balou zich verveelt of niet zo goed weet wat hij moet gaan doen. Maar het meeste speelgoed wat ik voor hem koop, kan ik vrijwel direct de prullenbak ingooien. Balou kent duidelijk het verschil tussen kauwen en spelen nog niet. Natuurlijk ben ik bezig om hem dit verschil aan te leren, maar tot die tijd blijf ik maar naar de dierenwinkel gaan. Omdat ik ook niet zo goed weet welke speeltjes voor Balou geschikt zijn, heb ik wat vriendinnen om hulp gevraagd.

Online kwam ik Snuffelbox.nl tegen. Dit is een abonnement op een cadeaubox voor je hond. Je krijgt dan eens per twee maanden een mooie box met snacks en speeltjes opgestuurd. Hierbij houden ze rekening met de leeftijd en grootte van je hond. Een vriendin was erg enthousiast over Snuffelbox. Online kwam ik nog wat wisselende recensies tegen, maar omdat de vriendin zo enthousiast was, besloot ik het toch een kans te geven.

Vandaag kwam de eerste box binnen voor Balou. Dit was een welkomstbox. Dit is qua inhoud ongeveer de helft van wat er normaal in een tweemaandelijkse box zou zitten. Op het internet kwam ik allemaal leuke filmpjes tegen van hondjes die superblij hun box probeerden te openen. Dus ik besloot ook Balou te filmen. Zie hier het resultaat:

Zoals je in het filmpje kunt zien, reageerde Balou niet heel, heel, heel erg enthousiast. Gelukkig was deze gematigde vorm van enthousiasme van korte duur. Zodra Balou door had wat voor leuke dingen er allemaal in de box zat, had hij al gauw zijn favoriet gevonden.

Ook de snacks vielen goed in de smaak bij Balou. Hij kreeg het zelfs voor elkaar om het doosje met lamsknikkertjes te pakken en ermee rond te rennen door de kamer. Daarnaast zitten er nog een paar Snuffel’s Koetjesrepen, Salmon with White Fish snoepjes en Beef Mint Snacks in de doos. Hier heeft Balou nog niets van mogen proeven, maar dat komt in de komende dagen wel! Nu wachten tot februari voor de eerste échte doos!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s