De Najaarsbox van Zalon

Ruim een half jaar geleden vertelde ik jullie al eens over Zalon. Ik vertelde dat ik werd gestyled door Irene. Nu is de zomer weer voorbij en is mijn kledingkast aan een beetje vernieuwing toe. Toen een vriendin mij vorige week appte dat ze weer een Zalonbox had besteld, werd ik geprikkeld om er zelf ook weer één te bestellen. Dat heb ik diezelfde middag nog gedaan!

Omdat ik nog in het bestand van Zalon stond, hoefde ik niet weer al mijn voorkeuren, maten en foto’s door te sturen. Deze hadden ze nog. Wel kon ik dit keer aangeven of ik nog tevreden was met Irene, of dat ik dit keer door iemand anders gestyled wilde worden. Ik heb wel even een blik geworpen op de andere stylisten, maar Irene had de vorige keer top werk geleverd, dus ik gunde het haar nog een keer.

Zie hier de items uit mijn Zalon box, dit keer koos ik voor losse items in plaats van setjes:

Outfits en items

Deze lange rok en bruine, vrij simpele trui vond ik meteen al vrij degelijk. (Excuses voor de kwaliteit van de foto, het was even wennen om een fotostudio van mijn woonkamer te maken). De trui voelde zelfs wat groot aan, wat voor de winter overigens niet zo erg is. Toch heb ik beide items vrijwel direct naar mijn ‘nee-stapel’ verbannen.

Deze broek zit echt super, super, super fijn! Ook de blouse zat meteen goed. Ik heb wel enige seconde getwijfeld over de broek. Je kunt het niet zien op de foto, maar de pijpen komen niet helemaal tot op mijn voeten. Ik zal dus goed moeten gaan nadenken over welke schoenen ik hieronder aan zal trekken.

Volgens mijn zusje is dit een ideale outfit voor paardrijden. Ik heb de broek ook vrij vlot op de ‘nee-stapel’ gelegd. Het is namelijk een broek op elastiek. Geen rits, geen knoop. Dat is op zich niet zo’n probleem, behalve dat die rek er een keer uit gaat. Dat zal betekenen dat ik hele dagen aan het hijsen ben! Liever niet.

Over het jasje en t-shirt heb ik nog zo mijn twijfels. Ik ben nog aan het overwegen of ik deze wil gaan kopen of niet. Wat zeggen jullie?

Deze blouse heeft een leuk patroon, een fijn stofje, maar het model zit wat minder. Ik heb deze dus wederom op de ‘nee-stapel’ gelegd.

Ik dacht eerst dat ik een dikke trui te pakken had, maar het bleek een vest te zijn. Hij is zo ontzettend zacht en warm! Ik kan er de hele dag mee blijven knuffelen. Sowieso dus dat ik deze hou!

Mijn oma had vroeger schorten of jurken met dit patroontje erop. Toen ik in de spiegel keek, zag ik dus eerst direct mijn oma. Wederom vind ik deze erg degelijk en ga ik dit jurkje retour sturen.

Twijfel twijfel

Er zijn dus nog twee items waar ik zo mijn twijfels over heb. Maar dat komt misschien ook omdat ik vanochtend naar de WE-outlet in Enschede ben geweest met een vriendin. Daar heb ik ook nog de nodige spulletjes gekocht. Wat vinden jullie? Zal ik het witte shirt en het jasje houden of wegdoen?

WE-outlet

PS. Hier zijn de items die ik vanochtend heb meegenomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s