Photography – Selfportrait

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik er een hekel aan heb om op de foto gezet te worden. Laat staan dat ik mezelf op de foto zou zetten. Toch heb ik dat vandaag wel gedaan…

Het heeft niet mijn voorkeur om mensen te fotograferen. Toch kan ik erg onder de indruk zijn van de foto’s van een ander. Vooral als er pure emotie op is te zien.

Omdat ik de afgelopen dagen aardig wat pure emotie door mijn lichaam voel gaan en ik toch de nodige afleiding zoek om dit los te laten. Heb ik mezelf gefotografeerd terwijl ik op één van mijn kwetsbaarste momenten ben. Ik heb enorm getwijfeld om deze foto’s te delen. Maar ik vind ze wel goed gefotografeerd. Met name de eerste die ik jullie zo zal laten zien.

Voor deze keer heb ik gekozen om er een zwart/wit filter over te plaatsen. Het maakt de foto’s sterker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s