Photography – Posbank

Mijn zomervakantie duurt nu al anderhalve week. Omdat vrijwel al mijn vrienden wel gewoon werken, ga ik af en toe alleen op pad. Zo ben ik vandaag naar de Posbank geweest. Met mijn camera en een goedgevulde rugzak ging ik op pad. Al met al heb ik ongeveer 6 à 7 kilometer gewandeld en gefotografeerd. Tot mijn grote geluk heb ik zelfs een paar wilde herten en een wild zwijn gespot! Al lukte het me niet om ze allemaal goed op de foto te krijgen. Helaas waren er geen schapen in de schaapskooi, maar al met al ben ik best tevreden!

Overigens was het wel een heel zonnige dag. Daardoor zijn een groot deel van mijn foto’s redelijk overbelicht. Maar dat mag de pret niet drukken! De volgende foto’s zijn wederom zonder nabewerking geplaatst 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s