Waarom je mij nu ook kunt vinden op YouTube

Op YouTube heb je tegenwoordig een heleboel vloggers om te volgen. Ik heb hier nooit echt interesse in gehad. Om heel eerlijk te zijn interesseert het me niet zo iemand leeft. Ik ben veel liever offline bezig met mijn leven. Toch ben ik onlangs een vlog begonnen. Op YouTube. En ik heb as we speak al 9 volgers!

Bijna twee weken geleden was ik jarig. Vanwege de coronamaatregelen was ik helaas niet echt in staat om mijn verjaardag te vieren. Toch zijn er een paar vrienden langs geweest om samen te barbecueën. Van hen kreeg ik dit keer wel mijn verjaardagscadeau, ondanks dat de groep niet compleet was.

Ik kreeg een enorme doos met een heleboel kleine cadeautjes. Speciaal omdat ik zo alleen ben gedurende deze intelligente lockdown. Ik mag sindsdien elke dag één cadeautje openmaken, mits ik hier een vlog van zou maken.

Zo gezegd zo gedaan. Ik begon met het filmen van mezelf en stuurde het bij ons in de Whatsapp groep. Maar na een dag of twee had ik zin om het serieus aan te pakken. Ik besloot een YouTube kanaal op te zetten en zelfs een heuse introductie op te nemen. Van een grapje uitgelopen tot some serious shit.

Maar of ik ermee verder ga zodra alle cadeautjes zijn uitgepakt? Geen idee. Ik zou niet weten wat ik elke keer moet vertellen.

Esmee TV

Nu willen jullie natuurlijk niets liever dan mij volgen. Snap ik. Zoek mijn kanaal Esmee TV op YouTube en klik op abonneren en ontvang dagelijks een melding van de nieuwste vlogs. Speciaal voor jullie heb ik hier één aflevering:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s