Ik werd gestyled door Zalon – Deel 2

Vorige week schreef ik in mijn blog over de nieuwste ontdekking van mijn zusje: Zalon. Gisteren kreeg ik al een melding van de PostNL app dat er een pakketje voor mij onderweg was. Rond half drie stond inderdaad de postbode voor de deur. Met gepaste anderhalve meter afstand bracht hij een vrij grote doos naar mijn deur. Graag laat ik jullie zien wat de styliste voor me heeft uitgekozen.

Heb je het blog van vorige week gemist waarin ik vertel over hoe Zalon werkt? Je kunt hem nog teruglezen! Of ga zelf deze unieke ervaring aan en geef je op via de website van Zalon.

Het openen van mijn Zalonbox

Toen ik de doos openmaakte, zag ik direct twee stapeltjes kleding liggen, beide leuk verpakt met den lintje eromheen. Het patroontje op de bovenste item van de linkerstapel sprak mij direct aan. Zo nieuwsgierig als ik ben, heb ik meteen de rest geopend om te zien wat Irene voor me had uitgezocht.

PS. Let niet op het konijnenhok op de achtergrond….

Outfit 1

In de preview had ik al gezien dat Irene voor outfit 1 voor een spijkerbroek met verschillende shirts had gekozen. Daarbij had ze ook al de witte sneakers laten zien. Toen ik de broek uit de doos haalde dacht ik even dat ik de verkeerde maten had ingevuld. Ik had namelijk niet het idee dat ik deze zou passen…

Maar de broek blijkt toch heel goed te zitten, ondanks dat ik niet zo van spijkerbroeken ben. Op de schoenen ben ik direct verliefd geworden. Het gestreepte shirt is gemaakt van een hele fijne stof, maar is helaas wat aan de grote kant. Daarnaast is het lange mouwen seizoen wel redelijk afgelopen, dus deze ga ik retour sturen. Het Tommy Hilfiger t-shirt en de schoenen hou ik sowieso. Over de broek twijfel ik nog.

Outfit 2

In de preview had ik dit setje ook al voorbij zien komen. Helaas lukt het me niet om de rok écht mooi op de foto te krijgen, want ik vind hem geweldiger in het echt dan dat ik hem hier op de foto’s zie. Desondanks ben ik wel van plan om deze te kopen.

Van de shirtjes vind ik het rode shirtje het leukst. Geel is niet helemaal mijn kleur, dus deze stuur ik terug. Het rode shirtje hou ik wel. Volgens Irene kan ik onder dit setje ook prima dezelfde sneakers dragen.

Jurkjes

In de doos had Irene ook drie jurkjes gestopt. Op het eerste gezicht had ik maar bij één jurkje het idee dat ik hem leuk vond. Toen ik het rode jurkje opende, had ik direct mijn twijfels. Maar toen ik hem aantrok, vond ik hem stiekem toch heel erg leuk. Al weet ik nog niet helemaal zeker of ik hem ga kopen.

Het groene jurkje vond ik direct al niet helemaal geslaagd. Het duurde ook al even voor ik hem aanhad, want ik had niet door dat er een rits in zat. Al zegt dat waarschijnlijk meer over mijzelf dan over het jurkje. Toen ik mezelf in de spiegel zag, vond ik het jurkje meteen al wat aan de korte kant. Ook de achterkant is niet helemaal mijn ding. Deze gaat dus terug.

Het laatste jurkje is het jurkje met het leuke motiefje. Ik dacht eerst dat het een soort panterprint was, maar het zijn hartjes. Toen ik het jurkje aandeed, zat hij ook direct goed. Dit jurkje ga ik hoe dan ook houden.

Conclusie

Al met al heeft Irene dus een heleboel leuke en passende items voor me gevonden! Ik stuur sowieso drie items terug en over het rode jurkje en de spijkerbroek twijfel ik nog. Gelukkig heb ik nog een paar dagen bedenktijd!

Toen ik een vriendin om haar mening vroeg, vroeg ze mij of het niet heel duur was om een styliste in te schakelen. Maar dat valt dus reuze mee! Je kunt namelijk vooraf zelf je budget per item kiezen. Daarnaast hoef je pas na afloop te betalen. Ik heb dus tot nu toe nog geen euro overgemaakt! Het duurste item in deze box zijn toch echt de schoenen, al heb ik dat graag voor een goede schoen over.

De bedragen per item uit mijn box variëren tussen €16 en €60.

Een gedachte over “Ik werd gestyled door Zalon – Deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s