Ik werd gestyled door Zalon – Deel 1

Als ik mijn kledingkast opentrek, heb ik vaak geen idee wat ik aan moet doen. Dat komt niet omdat er zo weinig kleding in mijn kast hangt, maar omdat ik het meeste niet meer écht leuk vind. Ik heb nog veel kleding in de kast hangen die al enkele jaren oud zijn en niet meer helemaal passen bij mijn huidige stijl. Dus ik besloot actie te ondernemen.

Mijn zusje heeft wel vaker goede ideeën. Zo vertelde zij me over de To Good Too Go app. Ook dit idee kwam van haar hand. Ze had een tijdje geleden een Zalon box besteld online. Ze vertelde hier heel enthousiast over en ook haar foto’s spraken boekdelen. Daarop besloot ik ook een kans te wagen.

De eerste stap

Voordat ik daadwerkelijk een box bestelde, besloot ik eerst op de website te kijken wat dit precies inhoudt. Door je kledingstijl, je maten, een paar foto’s en eigen gekozen aanvullende informatie in te vullen, word je gekoppeld aan een stylist van Zalon. Zo werd ik aan Irene gekoppeld.

Naast het doorgeven van je maten, geef je ook een kijkje in wat je wel en niet draagt. Zo kun je aangeven of je streepjes of polkadots draagt. Welke kleuren je graag draagt en welke juist niet. Maar ook of je wel eens een hak draagt en hoe hoog deze dan mag zijn.

De stylist gaat vervolgens op zoek naar een aantal items waarmee je meerdere outfits kunt maken. Dit is inclusief schoenen. Ik heb vrijdag avond mijn verzoek ingediend en vandaag, maandag 2e paasdag, een mail ontvangen met een sneakpreview.

De volgende stap

In het mailtje van Irene stonden diverse outfits en per onderdeel kon ik aangeven of ik iets leuk vond of niet. Daarbij kon ik aangeven waarom ik die keuze maak. Op basis van deze informatie gaat Irene verder. Ze gaat de items die ik heb afgekeurd omwisselen voor wat anders.

Als het goed is, zal ik binnen nu en 10 dagen de box per post ontvangen. Ik hoef hier vooralsnog niets voor te betalen. Ik krijg dan even de tijd om alles te passen en te kiezen wat ik wil kopen en wat niet. Zodra ik de box op de deurmat heb liggen, zal ik voor jullie een nieuwe update schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s