Wandelen in de Achterhoek

Doordat we met z’n allen nu zo veel mogelijk thuis moeten blijven, kom ik niet meer aan sporten toe. Volleybal gaat niet meer door en dansles ook niet. Op aanraden van mijn fysiotherapeute probeer ik toch in beweging te blijven door elke dag minimaal 30 minuten te wandelen. Dit gaat me aardig goed af!

Mijn eigen omgeving ken ik inmiddels aardig, al zijn er nog genoeg plekjes en paadjes om te ontdekken. Toch ga ik af en toe ook ergens anders heen. Vandaag moest mijn auto voor de APK naar de garage, wat ik altijd in mijn ouderlijk dorp laat doen. Dus vandaag ben ik op bezoek bij mijn ouders in de Achterhoek en heb ik hier 45 minuten gewandeld.

Al gauw baalde ik ervan dat ik mijn spiegelreflexcamera niet mee had genomen. Maar ik wilde toch graag wat foto’s maken, dus deze zijn met mijn smartphone gemaakt. Een kijkje in de wandeling die ik heb gemaakt vanmiddag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s