Getting to know me #02

Het is alweer ruim een maand geleden dat ik vijf vragen heb beantwoord. Daarom vond ik het wel weer tijd worden voor een tweede editie van ‘Getting to know me’. Ook vandaag heb ik weer vijf levensvragen uitgekozen om te beantwoorden. Heb jij nou ook een brandende vraag voor me? Laat het me weten, misschien beantwoord ik hem de volgende keer wel!

Welk karaktereigenschap zou je graag willen hebben?

Ik zou wel iets meer een waaghals willen zijn. Minder denken maar gewoon doen. Bijvoorbeeld een verre reis naar de andere kant van de wereld maken. Het is iets wat ik best zou willen, maar ik denk niet dat ik het durf. En al helemaal niet in mijn eentje! Toen ik laatst naar Barcelona vloog, vond ik het al heftig om enkel alleen te moeten reizen. Zo zijn er wel meer dingen die eigenlijk nog op mijn wishlist of to-do list staan, maar waar ik stiekem te schijterig voor ben.

Waarin twijfel je aan jezelf?

Ik kan heel erg bang zijn om niet aan de eisen of verwachtingen van een ander te voldoen. Dit klinkt misschien wat vaag, maar ik zal het nog wat beter uitleggen. Stel ik heb iemand ontmoet via Tinder en ik spreek met diegene af, dan heb ik heel erg het gevoel dat ik aan een bepaalde verwachting moet voldoen. Als ik dan -per ongeluk- iets zeg of doe wat niet helemaal aan dit plaatje voldoet, ben ik direct bang dat de ander een andere mening over me gaat vormen. Op dat soort momenten twijfel ik dus enorm aan mijzelf, terwijl dat waarschijnlijk nergens voor nodig is!

Wanneer ben je op je best?

Sowieso niet ’s ochtends als ik op sta of op momenten dat ik honger heb. Maar wanneer wel… Als ik me goed voel en omringt ben door mensen van wie ik hou, bijvoorbeeld mijn vrienden. Op dat soort momenten interesseert mij vrij weinig en kan ik mij ook gemakkelijk laten gaan, zelfs zonder alcohol. Ik vind het heerlijk om lekker gek te kunnen doen en te lachen om de domste dingen.

Wat wil je vandaag anders doen dan gisteren?

Een lastige vraag die ik voor mijn gemak even heb aangepast naar wat ik morgen anders zou doen ten opzichte van vandaag. Ik schrijf dit blogartikel in de avonduurtjes en er is weinig wat ik vanavond nog zal doen. Ik heb een hele doorsnee dag gehad. Gewerkt en in de file gestaan. Nadat ik er bijna twee keer zo lang over heb gedaan om thuis te komen ten opzichte van normaal gesproken, heb ik vandaag eten besteld. Ik had écht geen zin meer om te koken en ik begin daar wat gemakkelijker in te worden. Ik moet weer beter voor mezelf gaan zorgen en elke dag netjes een gezonde maaltijd bereiden (en opeten). Verder moet ik de mensen om wie ik geef wat vaker laten weten dat ze belangrijk voor me zijn. Dat is een puntje waar ik sowieso al langer aan wil werken en morgen is de perfecte dag om daar een start mee te maken!

Waarin wil je altijd kind blijven?

Onbezorgdheid! Absoluut. Zo nu en dan verlang ik echt terug naar de tijd dat ik lekker op mijn slaapkamer met mijn barbiepoppen speelde en me geen zorgen hoefde te maken of ik wel genoeg geld had om iets nieuws te kunnen kopen of een dagje uit te kunnen gaan. Ik zeg niet dat ik het nu financieel heel zwaar heb, maar er zijn momenten dat er meer uit gaat dan er binnen komt. Vroeger maakte ik me slechts druk als ik niet genoeg geld had om de nieuwste Bratz-pop te kunnen kopen. Wat een prachtige tijd was dat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s