Tinderafknappers

In het afgelopen weekend besloot ik de app Tinder maar weer eens te openen. De laatste tijd ben ik eigenlijk meer fan geworden van Happn, maar ik besloot toch nog een poging te wagen. Tijdens het swypen (voornamelijk naar links) viel me iets op. Daarbij heb ik het vooral over de eerste foto’s die ik van de jongens te zien kreeg. Op basis van mijn ervaringen in de afgelopen week heb ik een lijstje voor je gemaakt met Tinderafknappers. Althans, de redenen waardoor ik een jongen direct naar links swype. Leer er wat van!

Foto’s met een zonnebril

Ik ben iemand die op ogen valt. Ogen zijn niet voor niets de spiegel van de ziel. Ik hou van jongens met een open blik. Dan maakt het me nog niet eens uit of een jongen bruine, blauwe of groene ogen heeft. Als hij maar iets uitstraalt. Als een jongen op de eerste foto een zonnebril op heeft, moet de rest wel héél aantrekkelijk zijn, wil ik naar de overige foto’s kijken. Wanneer ik vervolgens alleen maar foto’s met zonnebril zie, ben ik volledig afgeknapt.

Groepsfoto’s

Deze lijkt me wel algemeen bekend, toch wil ik het nog maar eens benadrukken. Kies voor je eerste foto geen groepsfoto. Ik heb er een hekel aan om zelf uit te moeten zoeken wie de jongen nou daadwerkelijk is. Daarnaast heb ik altijd hoop dat hij die ene vriend links van hem is, want die is wel heel aantrekkelijk. (Terwijl de jongen zelf misschien ook wel heel erg leuk is!) De volgende foto’s zijn dan vaak al een afknapper. Het is prima om groepsfoto’s op Tinder te plaatsen, maar zet hem dan als derde, vierde of nog later in je rijtje foto’s. Dan weet ik tenminste al wie je bent.

Slechte kwaliteit

Het is niet onlogisch dat foto’s van slechte kwaliteit voor mij een afknapper zijn. Ik maak zelf graag foto’s en hou dus ook van foto’s waar een jongen herkenbaar op staat. Ik denk overigens dat dit voor iedereen geldt. Foto’s die zo pixelig zijn dat het zo een misdaadfoto uit de krant had kunnen zijn. Vreselijk! In dat geval kan een jongen er beter voor kiezen om de betreffende foto niet te uploaden.

Zoekplaatjes

Vaak zijn zoekplaatjes hele mooie foto’s vol met natuur. In de meeste gevallen gemaakt tijdens een vakantie of een reis door een bepaald deel van de wereld. Fantastische foto’s, geweldig om te zien. Maar de desbetreffende jongen staat ergens op de achtergrond, miniscuul of met de rug naar de camera toe. Ik heb meestal mijn lenzen wel in of mijn bril op, maar zo scherp zie ik niet.

Filters

Ik geef toe, ik maak ook gebruik van filters. Maar die met konijnenoortjes gebruik ik toch echt alleen op Snapchat. Een filter om de kleuren in de foto beter naar voren te laten komen, vind ik prima. Maar van die typische Snapchat filters vind ik echt een afknapper. Ik zoek een ‘stoere’ jongen, geen basisschoolkind.

Lichaamsfoto’s

Deze valt eigenlijk onder te delen in twee categoriën. De sportfanaat en de beperkte lichaamsdelen. Ik begin met de sportfanaten. Dit zijn die jongens die vooral sportselfies hebben gemaakt in de sportschool. Hierbij moeten ze al hun spieren laten zien, waar ze hard voor gewerkt hebben. Dit is vooral een kwestie van smaak overigens. Er zullen ongetwijfeld meiden zijn die wel dol zijn op sportschool selfies.

De andere lichaamsfoto’s zijn van een heel ander kaliber. Vaak zijn dit foto’s van slechts een buik. Soms iets meer. En eigenlijk weet je al waar de eigenaar van dit lichaam naar toe wil. Diegene zit niet op Tinder omdat hij op zoek is naar een langdurige relatie!

Wat dan wel…?

Ik heb een aardig aantal afknappers op een rijtje gezet. Ik betrap mezelf erop dat ik nogal veeleisend geworden ben. Niet dat daar iets slecht aan is. Er zijn bijvoorbeeld ook meiden die direct afknappen als een jongen met een vis op de foto staat. Nu is dit ook niet direct mijn favoriete type foto, maar het is ook niet direct een afknapper! Ik ben heel benieuwd naar jouw grootste afknapper. Laat het me weten 🙂

Een gedachte over “Tinderafknappers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s