Barcelona, I’ve fallen in love

Afgelopen maand was het eindelijk zo ver. Ik vertrok in alle vroegte naar het treinstation om op tijd in Eindhoven te kunnen zijn. Mijn reis verliep volgens plan, geen gekkigheid, geen vertragingen. Maar wat vond ik het spannend! Het was de eerste keer dat ik in mijn eentje op pad ging. Natuurlijk zou vriendin L. op mij wachten in Barcelona, maar het vliegen en het reizen moest ik toch echt alleen doen.

Uitgeput kwam ik aan. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten, want L. was al bijna klaar met werken. Tot mijn grote verrassing had ze zelfs de rest van de week vrijgenomen, waardoor we samen de stad konden verkennen en ’s middags al vroeg op het strand konden gaan liggen.

Als mensen mij vragen wat ik in Barcelona allemaal heb gedaan, dan zeg ik: ‘ ’s Ochtends wat sightseeing tot een uur of twee. Daarna gingen we naar het strand waar we genoten van de zon en het uitzicht. Tegen een uur of drie/vier kwamen haar vrienden met volleybalvelden. Dus de rest van de middag en avond werd gevuld met het spelen van beachvolleybal. Tot slot zochten we ’s avonds een terrasje uit of gingen we uit om de volgende dag weer hetzelfde te gaan doen. Al met al een fantastische week. Ik zal jullie niet langer vervelen met mijn geklets en direct over gaan op de foto’s!

Een gedachte over “Barcelona, I’ve fallen in love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s