Update

Meer updates!

Ruim een maand geleden heb ik jullie verteld over de laatste veranderingen in mijn leven. Ik kan je vertellen dat er nog veel meer is veranderd en dat de blogs daardoor nog even uit zijn gebleven. Om jullie een beetje op de hoogte te brengen van mijn laatste maand, hier een overzichtje:

  • Ik heb een nieuwe baan gevonden! Ik ben vorige week (1 juli) begonnen als Content Marketeer bij een bedrijf die dit voor andere bedrijven doet. Ik werk hier 32 uur per week. Tot nu toe merk ik dat ik het echt fantastisch vind om te doen, maar dat het me wel heel veel energie kost. ’s Avonds lig ik al vroeg in bed om bij te komen.
  • Mijn eigen bedrijfje is een feit! Evenals de eerste klant! Om toch een werkweek van 40 uur te maken, werk ik één dag in de week als ZZP/Freelance Tekstschrijver. Mijn eerste klant is er één voor een hele lange tijd. Dat betekent dus dat mijn 40 uur eigenlijk al gevuld zijn! Super tof! Toch sta ik open om er nog een paar kleinere opdrachten naast te doen in de weekenden of avonduren.
  • Ik ben op mini-break naar Zeeland geweest met het bestuur. Dit voelt alweer als een eeuwigheid geleden, maar het was fantastisch. Het is altijd fantastisch om met deze mensen samen te zijn ♥.
  • Ik ben op mini-break naar Brugge geweest samen met mijn oud-huisgenoten. Dit weekendje weg kostte mij meer energie. Ik ben dan namelijk met een groep mensen die ik niet zo goed ken en dan vind ik het altijd lastig om mezelf te zijn. Dit kost veel energie en vaak kom ik vermoeider terug dan dat ik erheen ging. Toch heb ik een topweekend gehad!
  • Barcelona! You were awesome! Mijn zomervakantie zit erop. Ik ben een week naar Barcelona geweest, waar een vriendin van me al enige tijd woont (en wilt blijven wonen). Samen met haar heb ik de stad verkend, maar vooral ook heel veel beachvolleybal gespeeld. Over Barcelona zal binnenkort nog een update komen.

Natuurlijk is niet alles veranderd. Zo ben ik nog altijd op zoek naar de prins met het witte konijn, woon ik nog op dezelfde plek in hetzelfde leuke dorpje en heb ik nog steeds sporadisch wat creatieve uitspattingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s