Update

Update, update, update!

Steeds vaker krijg ik de vraag waarom er de laatste drie weken geen nieuwe posts online zijn gekomen. Ben ik gestopt? Van de aardbodem verdwenen? Of gewoon te druk om ook maar een seconde aan mijn lezers te denken?

Geen paniek! Rustig ademhalen! Ik ben er nog! Ik ben de laatste tijd alleen erg druk geweest met een heleboel andere dingen. Wellicht heb je het al gezien, maar de ‘contact’ button uit mijn menu heeft plaats gemaakt voor ‘Tekschrijver nodig?!’ Ik wil namelijk serieuze stappen gaan maken in het ontwikkelen van mijn eigen bedrijfje! Heel spannend, want ik heb morgen de afspraak bij de KVK. (Al schijnt dat best wel mee te vallen?)

In de afgelopen weken ben ik dus ontzettend druk geweest met het maken van een business plan. En die is nu af! Althans, zo goed als. Ik zal hem natuurlijk blijven updaten als het nodig is. Maar voor nu ben ik er klaar mee!

Daarnaast ben ik ook onverwachts op zoek naar nieuw werk. Ik ga hier verder niet over uitweiden, maar dat betekent dat ik mijn avonduren ook hard nodig heb om brieven te schrijven.

Aankomend weekend ga ik met mijn vrienden naar Zeeland voor een mini-break. Dat betekent dat ik niet in staat zal zijn om blogs vooruit te schrijven en jullie dus nog heel even geduld moeten hebben op een goed aantal nieuwe updates. Maar ze komen, beloofd!

Geniet van het mooie weer in de komende dagen! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s