Troetelnaampjes

Iedere huisdiereigenaar herkent het wel, het geven van troetelnamen aan je huisdier. Ik heb eens bijgehouden hoe ik mijn konijnen noem en daar een lijstje van gemaakt. Jawel, de geboorte van mijn allereerste ‘lijstjes-post’ is hierbij ontstaan!

Algemene namen

 • Liefjes;
 • Popjes;
 • Dropjes;
 • Schatjes;
 • Boefjes.

Dobby

 • Dobs;
 • Dob;
 • Jochie.

Winky

 • Winks;
 • Wink;
 • Meisje.

Volgens mij heb ik nog veel meer namen voor mijn schatjes, maar ben ik ze nu spontaan allemaal vergeten. Daarom zal ik dit lijstje proberen bij te houden en aan te vullen als ik weer spontaan een andere naam gebruik. Heb jij favoriete troetelnaampjes voor jouw huisdier?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s