Verbouwing #05 – Eindelijk klaar!

Het heeft even geduurd, maar jullie hadden nog een post tegoed van de verbouwing! Ondertussen zijn de klusmannetjes al bijna een week weg, is de schoonmaakploeg geweest en heb ik er alweer een bende van gemaakt. Sorry, not sorry. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Na 5 werkdagen zag mijn huisje er al zo goed als klaar uit. De nieuwe vloer was eruit gehaald, de badkamer, keuken en toilet gemonteerd. De klussers hadden ook tegen een vriendin/buurmeisje/teamgenootje gezegd dat ze klaar waren. Dus ik was al helemaal blij dat ik ein-de-lijk weer kon douchen. Om het zekere voor het onzekere te nemen, besloot ik vrijdag ’s avonds toch nog even te bellen, het even na te vragen. De beste man aan de telefoon boos omdat ik naar hun 24-uurs nummer belde voor zoiets ‘onbenulligs’. Maar de mededeling was duidelijk: Ik mocht nog niet douchen.

Maar goed ook, dat ik even belde. Anders had ik sowieso die avond nog onder de douche gestaan! Uiteindelijk ben ik naar Enschede gegaan om bij vriend W. te discodouchen. Liefde voor studentenhuizen, want daar kan dat gewoon! Op dinsdag was de schoonmaakploeg geweest en had ik ook mijn huissleutel ’s avonds weer in de brievenbus zitten. En ja, ik mocht eindelijk douchen! Ook heb ik in de keuken zeker 6 stopcontacten extra, waardoor ik nog meer en lekkerder kan koken! Wie komt het uitproberen? 🙂 De foto’s zijn nĂ©t iets eerder gemaakt dan de laatste dingen op de juiste plek zijn gezet, maar het geeft je wel een heel goed beeld!

Oh, plassen met de deur open is ook niet meer nodig! Hoppa!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s