Date Stories #06 – Connectie verloren

Soms kom je op Tinder iemand tegen met wie je best een leuk gesprek hebt. Je hebt -denk je- dezelfde humor, praten gemakkelijk over verschillende onderwerpen en het lijkt allemaal heel gezellig. Dus wissel je nummers uit. Dit had ik laatst ook met N. Ondanks dat ik her en der wel wat verschillende golflengtes ervoer, had hij wel de gunfactor. Dus we spraken verder op WhatsApp.

Ook via WhatsApp ging het gesprek best gezellig verder. Meerdere keren vroeg hij mij of ik niet een keer wilde afspreken. Nu waren de afgelopen twee weken best wel druk voor me en wilde ik liever niet mijn ene vrije avond in de week opofferen. Daardoor stelden we het afspreken nog redelijk uit. Tot afgelopen week. Mijn leven is weer wat ‘rustiger’ en ik was wel klaar met dat appen de hele tijd.

Mama, ik weet dat je mijn blogs leest en mijn grootste fan bent, maar nu is het misschien tijd om weer je Libelle verder te gaan lezen…

Op het moment dat we een datum hadden geprikt, kreeg ik van hem het volgende appje:

Pardon?! Hoe haal je het in je hoofd om dit soort dingen te appen? Ik snapte er helemaal niets van en vroeg hem dan ook of hij dit serieus meende. Zijn reactie was dat hij nieuw was op Tinder en niet goed wist hoe dat hoorde. Meteen gingen er duizenden alarmbellen in mijn hoofd af. Zélfs als je nieuw bent op Tinder weet je wel hoe je met een vrouw om moet gaan, toch?!

Uiteindelijk gaf hij aan maar wat te ‘ouwehoeren’. Maar toen was mijn interesse in hem eigenlijk al verdwenen. Ik reageerde er niet meer echt op en liet het even gaan voor wat het was. Tot ik een dag later de vraag van hem kreeg of ik boos was. Boos is een groot woord en ben ik zelden. Ook in dit geval was ik niet boos, maar teleurgesteld. Opnieuw kreeg ik te horen dat het een grapje van hem was en vervolgens dacht hij dat het gesprek wel gemakkelijk over iets anders zou kunnen gaan. Dit was ik niet met hem eens. Daarnaast was ik even met andere dingen bezig, waardoor ik geen tijd had om écht op hem te reageren – als ik daar al zin in had gehad.

Opnieuw kreeg ik een appje van hem, maar dit keer moest ik er echt heel hard om lachen:

Ik zag overigens net dat hij deze twee regels had verwijderd uit ons WhatsApp gesprek, maar ik had de screens al gemaakt. Dat scheelt. Misschien voelde hij de bui al hangen? Al weet ik niet meer zeker of ik hem verteld heb dat ik regelmatig blogs schrijf… Ook op Tinder heeft hij de match ongedaan gemaakt.

Dit soort gesprekken maakt het voor mij des te duidelijker dat ik eigenlijk liever niet iemand via Tinder ontmoet, maar bij voorkeur gewoon in de kroeg. Al zal ik daar zelf wel wat vaker voor naar de kroeg moeten gaan natuurlijk.

Een gedachte over “Date Stories #06 – Connectie verloren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s