Verbouwing #04 – Plassen met de deur open

Ondertussen is de woningbouw alweer een aantal dagen bij mij aan het verbouwen. ’s Ochtends om half 8 staan ze in grote getallen bij mij op de stoep en doe ik chagrijnig de deur open. Ik ben nu eenmaal geen ochtendmens. Nooit geweest, zal ook nooit gebeuren. Na een kwartiertje ga ik naar mijn werk en als ik ’s avonds thuis kom, zijn de bouwmannetjes alweer naar huis. Het is elke dag weer een nieuwe verrassing hoe mijn huis eruit ziet. Gelukkig heb ik een lief vriendinnetje die af en toe even binnenloopt om te kijken hoe het met de konijntjes gaat. Dat gaat overigens helemaal prima! ’s Ochtends en ’s avonds laat ik ze even los, zodat ze wel hun beweging krijgen.

Maandag avond kwam ik thuis en was mijn hele huis overkop gehaald. Dat heb je ook al kunnen lezen in mijn eerdere post deze week. Dinsdag had ik niet het gevoel dat er veel verandert was, al zal dat ongetwijfeld wel het geval zijn geweest. Al viel het me wel meteen op dat de deur naar de badkamer er niet meer inzat. In de keuken ontdekte ik een nieuw stekkerblok, ideaal! Want deze kon ik wel goed gebruiken. Omdat ik al twee dagen niet had kunnen douchen thuis, besloot ik maar te gaan zwemmen. Het zwembad bestaat immers uit water en dat heb ik hier niet meer…

Woensdag was de verrassing toen ik thuis kwam nog groter. Eerst liep ik naar de keuken, waar ik zag dat de tegelzetter al hard werk had geleverd. Het zag er zelfs al bijna klaar uit! Geweldig! Daarna naar de badkamer. Al kon ik daar niet veel van zien, want er stonden allemaal apparaten en andere dingen in. Wat ik wel zag, is dat de muren ook al getegeld waren. De vloer nog niet. Toen het toilet…

Tsja. De deur van het toilet was verdwenen. Ik moet nu letterlijk plassen met de deur open. Ook waren de muren getegeld en moest de vloer nog gedaan worden. De verschillen waren groot! En stiekem hoopte ik dat ze de volgende dag mijn keuken weer terug zouden plaatsen. Al heb ik geen idee wat ze nog willen doen. Ze doen alle onderdelen van de planning een beetje kris kros door elkaar…

Ook zin om een keer te plassen met de deur open, verplicht? Kom maar langs en neem een kijkje 😉

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Verbouwing #04 – Plassen met de deur open

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s