Photography #05 – Week 1

Vorige week heb ik jullie verteld dat ik de 30 dagen challenge rondom fotografie wilde gaan doen. En dat deed ik! Ik heb de eerste week erop zitten en slechts één foto met mijn telefoon hoeven maken. Hieronder zie je de foto’s, bijbehorende opdrachten en een klein beetje commentaar van mij.

IMG_2930
Dag 1: Zelfportret. Als ik ergens een hekel aan heb, dan zijn het wel selfies of zelfportretten. Voor deze foto heb ik dan ook heel veel foto’s moeten maken voordat ik tevreden was. Al ben ik hier ook niet 100% van overtuigd…
IMG_2953
Dag 2: Wat je aan had. Deze dag was, wat dat betreft, geen indrukwekkende dag. Ik droeg een lichte spijkerbroek -ondanks dat ik daar normaal niet zo van hou- met een dunne riem. Daarboven droeg ik een donkerblauw shirt met een lichte streep in de stof. Het spijkerjasje had ik voornamelijk onderweg in de auto aan.
017082d8ffa2faf0604f51229656e4a9
Dag 3: wolken. Deze foto is genomen op Koningsdag en is de enige die gemaakt is met mijn telefoon. Het was een wolkerige dag, dus het maken van een foto was dan ook niet heel erg lastig.
IMG_3008
Dag 4: Iets groens. Nou, dat heb ik altijd wel in huis, als nepstudent! Dus dat is absoluut geen probleem… 😉
IMG_3009
Dag 5: Als het donker is. Ik wilde in eerste instantie een paar kaarsjes aansteken – super cliché. Maar ik kan de aanstekers niet vinden vanwege de verbouwing. Toen viel mijn oog op deze uiltjes. En als er dan al iets tevoorschijn komt als het donker is…
IMG_3029
Dag 6: Obsessie.Ook het fotograferen van mijn obsessie was niet zo moeilijk! Al lag de uitdaging vooral in wát ik zou gaan fotograferen van mijn collectie fandom artikelen… Zie hier mijn grootste obsessie, waar ook mijn beide konijntjes naar zijn vernoemd.
IMG_3038
Dag 7: Gaat binnenkort veranderen. Vandaag was de opdracht van de fotografie challenge ‘about to change’. Dit vond ik een hele lastige! Mijn huis ligt overhoop, maar dat was niet interessant genoeg. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een haaknaald met wol. Een projectje waar ik zo nu en dan mee bezig ben.

4 gedachtes over “Photography #05 – Week 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s