Photography #04 – 30 dagen challenge

Ik zie je al denken, alweer fotografie? Je hebt gisteren nog een blog over dit onderwerp gepost! Ja, dat klopt. Maar vandaag zal ik jullie geen foto’s laten zien, maar ga ik jullie iets vertellen over de 30 dagen challenge die ik aan wil gaan én met jullie wil delen.

Op het internet kwam ik bovenstaande challenge tegen en ik voelde me direct aangetrokken. Nu ga ik niet helemaal doen wat er staat, want ik fotografeer geen overduidelijke gezichten. Dus de zelfportretten en degene van wie ik hou zullen zonder gezicht gefotografeerd worden.

Ik zal de foto elke dag op Pinterest en Instagram delen, maar slechts één keer per week hier een update geven. Zo spam ik jullie niet elke dag onder met foto’s, maar krijg je ook regelmatig andere berichten van me te lezen. Wel zo leuk!

Ik ga vandaag mijn eerste foto maken en ik ben zelf erg benieuwd naar mijn creativiteit! Nu gaat het me niet elke dag lukken om een foto met mijn camera te maken, overmorgen bijvoorbeeld, koningsdag, vier ik natuurlijk de verjaardag van onze koning, net als ieder ander. Op die dagen zal ik mijn telefoon gebruiken. Wie doet er mee?

4 gedachtes over “Photography #04 – 30 dagen challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s