Wie jarig is… trakteert!

Woepwoep! Vandaag is het dan zo ver. Ik ben jarig! Yaaay!

Nu is de dag vandaag niet zo heel spannend, want ik heb mijn verjaardag al in het paasweekend gevierd. Daarom hebben jullie ook even heel weinig van me kunnen lezen. Sorry, not sorry. Maar ik kan mijn 26e verjaardag natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan…

Iedereen die mij al een beetje kent, weet dat ik onwijs gek ben van Harry Potter. Daarom wil ik één verrassingspakket rondom Harry samenstellen en verloten onder iedereen die een berichtje onder deze post achterlaat.

Je hebt hier een week de tijd voor en ik zal dus op dinsdag 30 april een winnaar bekend maken!

Wat moet je doen?!

Laat een leuk/origineel berichtje achter in de reacties onder deze post en wie weet win jij een verrassingspakketje rondom Harry Potter! 🙂

2 gedachtes over “Wie jarig is… trakteert!

  1. Heee Laura,
   Nu mag ik jou feliciteren met het winnen van deze prijs!
   Stuur je me een berichtje via contact met je adresgegevens? Dan stuur ik een HP verrassingspakket naar je toe! 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s