Snollebollekes in Concert

Het zal september zijn geweest, misschien oktober, dat ik via Facebook ontdekte dat de Snollebollekes het Gelredome op z’n kop wilde gaan zetten. Direct had ik mijn bestuursgenootjes geappt: ‘Jongens, dit is écht iets voor ons!’ Natuurlijk was iedereen direct enthousiast, maar er was nog wat miscommunicatie over het kopen van de kaarten. Een paar dagen nadat de kaartverkoop was gestart (en was uitverkocht), besloten we dat we toch wel heel graag wilden. Maar helaas, er waren geen kaarten meer te krijgen. Een beetje verdrietig beten we in deze zure appel. Maar we meldden ons direct aan voor de nieuwsbrief, mocht er nog een tweede show komen.

En we hadden geluk! Nog geen week later werd er een tweede show aangekondigd en dit keer zo ik ruim een uur van te voren klaarzitten voor de kaartverkoop. En met succes! We hadden niet alleen de tickets voor de show te pakken, maar ook meteen vijf échte Snollebollekes mutsen, die echt vet hip zijn.

Er werd echt heel veel gesproken over het concert van de Snollebollekes en alle gastartiesten. En terecht. De show was ontzettend gaaf. De gastartiesten waren ontzettend gaaf. Het bier smaakte onwijs goed en het feestje stond écht aan. De hele zaal ging van links naar rechts en op en neer. Het was werkelijk fantastisch. Ik heb een paar filmpjes die ik graag met jullie wil delen. Uiteraard heb ik nog veel meer foto’s en filmpjes gemaakt, maar hier staan de gezichten van mijn vrienden op. Dus jullie zullen het hiermee moeten doen!

Even een kleine sfeerimpressie. Bier en ons fantastische bestuursshirtje die W. hier mooi laat zien.

In de afgelopen week hebben de Snollebollekes bekend gemaakt volgend jaar weer naar het Gelredome te gaan. Natuurlijk ging het bij ons in de groep direct weer hierover. En we zijn enthousiast! Hopelijk zijn we er zaterdag vlot genoeg bij om weer wat kaartjes te bemachtigen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s