Date Stories #04 – Blocked deel 2

Afgelopen zaterdag vertelde ik over dat ik niet zo goed ben in het reageren op appjes en daardoor ook niet zo vaak uit mijzelf een nieuw gesprek begin. Ook vertelde ik dat mijn Tindermatch R. hier iets minder enthousiast over was. Hij blokkeerde me zelfs! Nou, ik heb nieuws. Ik ben gedeblokkeerd!

Afgelopen maand was een vriendinnetje van mij jarig geweest en om dat te vieren zou ik voor haar koken. Vervolgens waren we nog naar de bios geweest (What Men Want, aanrader!). Al met al kwam ik rond half 11 ’s avonds weer thuis en had ik zin om even met mijn konijntjes te knuffelen voordat ik zou gaan slapen. Met dit vriendinnetje spreek ik ook altijd af dat ze me even een appje stuurt als ze thuis is. Dat vind ik altijd een fijn gevoel.

Toen mijn telefoon het o zo bekende WhatsApp geluidje maakte, dacht ik in eerste instantie ook dat dit van haar was. Al moest ik toegeven dat ik vond dat ze snel thuis was. Of in ieder geval snel liet weten dat ze thuis was. Ze doet dat namelijk ook wel eens een paar uur later. Met de konijnen in de zandbak, reikte ik naar mijn telefoon om te antwoorden dat het fijn was dat ze thuis was.

Tot mijn verbazing zag ik dat ik geen appje van haar had, maar van R. Jawel, de Tindermatch van vorige week die het niet kon hebben dat ik niet altijd vlot antwoord en soms gewoonweg moe ben. Ik was oprecht nieuwsgierig waarom hij me nu opeens weer een appje stuurde en gaf dan ook dan dat ik dacht dat hij me geblokkeerd had. Natuurlijk maakte hij hier een grap van. Het eerste gesprek was uitsluitend over humor gegaan, dus dit verbaasde me niets. Uiteindelijk kreeg ik dan toch antwoord op de vraag waarom hij me nu wel weer appte. Hij miste het goede contact met me.

O. Oke. Binnen vijf minuten kreeg ik de vraag of ik een keer wil afspreken. Omdat ik eigenlijk vond dat deze jongen zijn kansen wel een beetje verspild had, en ik eigenlijk niet zo veel zin heb om écht op date te gaan, heb ik de boot een beetje afgehouden. Geen moment afgesproken, gewoon lekker vaag gehouden. Ik heb aangegeven of ik niet wist of hij dat wel verdiende, na de week ervoor. Tsja, we zullen zien waar het schip strand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s