Date Stories #03 – Blocked

Tinder is een prima app om nieuwe mensen te leren kennen. Het grootste nadeel van Tinder vind ik toch wel de meldingen. Niet per se het feit dat ik meldingen krijg, maar meer dat ik ze altijd wegswype om er op een later moment naar te gaan kijken. Dit later moment komt vervolgens nooit, omdat ik vergeet dat iemand iets tegen me gezegd heeft. Daardoor komt het dus vrij vaak voor dat ik gemiddeld een week, misschien twee weken later antwoord geef op de vraag hoe mijn presentatie ging of hoe mijn training was gegaan.

Om die reden geef ik vaak mijn nummer al vlot. WhatsApp open ik toch een heel stuk vaker dan Tinder en is de kans dat ik een berichtje mis iets minder groot. Al moet ik toegeven dat ik niet zo’n zin heb om iedere dag met mijn Tindermatch in gesprek te gaan. Dus eigenlijk gebeurt hier vaak hetzelfde als op Tinder. Ik klik de meldingen weg.

Zo ook vorige week. Ik had een gesprek vol gezonde humor met R. Erg gezellig! Maar ik app niet uit mijzelf. Blijkbaar vond hij dat vervelend. Donderdag avond appte hij me hoe het ging. Ik was die hele dag op pad geweest voor het werk en pas ’s avonds laat thuis. Dus ik antwoordde heel eerlijk dat ik doodmoe was en eigenlijk het liefste mijn bed in zou willen duiken. Ik denk dat het rond 8 uur ’s avonds moet zijn geweest. Hij reageerde hier niet bepaald begripvol op. Hij vroeg of ik moe was van hem.

Oke fair, ik had al een paar dagen niets laten horen. Maar om nou meteen zo voorbarige conclusies te trekken? Ik vond het een beetje te veel van het goede. Daarbij niet vergeten dat ik al moe was, dus alles bij elkaar was ik wel een beetje klaar met hem en met de dag. Ik heb vrij kortaf geantwoord.

De volgende ochtend opende ik mijn telefoon weer. Even mijn moeder geappt om te vragen hoe het met haar ging. Toen viel mijn oog op het gesprek met R. De dag daarvoor kon ik zijn WhatsApp foto nog zien. Nu niet meer. Had hij me nu oprecht geblokkeerd omdat ik te moe was om gezellig te doen? Wauw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s