Foodlog Maart

Aan het begin van iedere maand wil ik terugblikken op de maand ervoor. En dan met name welke lekkere dingen ik heb gegeten, wat mijn guilty pleasures zijn en wat écht indruk op mij heeft gemaakt. Omdat ik pas halverwege maart begonnen ben met het maken van foto’s, krijgen jullie deze maand een wat beperkter overzicht. Alhoewel… Ik vergeet vaak genoeg foto’s te maken van wat ik eet, dus wellicht is dit wel een voorspelling voor alle toekomstige foodlogs…

Deze foto heb ik via WhatsApp naar iemand gestuurd zonder de bedoeling om hem hier voor jullie te plaatsen. Ik ben ’s avonds vaak druk en heb niet altijd ruim de tijd om uitgebreid te koken. Een eenpansmaaltijd als deze zijn op die momenten écht fantastisch!
Ik ben dol op aardappelkroketjes! Van alle aardappelvarianten is dit toch echt mijn favoriet. Al was deze maaltijd redelijk incompleet. Ik kwam er tijdens het koken achter dat ik de groente vergeten was te kopen… Oeps.
Ik heb jullie verteld over het teamfeest dat ik onlangs heb gehad. Toen heb ik voor mijn teamgenootjes scrambled eggs met bacon gemaakt. Lekker!
Vorige week ben ik een dagje op pad geweest met de baas. We hebben diverse partners op het gebied van marketing bezocht. Eén van hen wilde ons graag trakteren op een heerlijke lunch. Dit broodje kip kerrie met chili kruiden was echt fantastisch! Mocht je een keer in de buurt zijn, dan raad ik Figee Cafe zeker aan!
Guilty! Dominos pizza….
Afgelopen weekend was ik met het 52e bestuur naar het concert van de Snollebollekes. Geweldig feestje! Omdat we wisten dat het laat kon worden, hadden we daarna een hotel in Nijmegen. Inclusief ontbijt. Nou, dat ontbijt was echt fantastisch! Mijn kater was direct als sneeuw voor de zon verdwenen. Prikkels is niet alleen een aanrader voor het eten, maar ook het hotel ziet er geweldig uit!
Nog meer katerwater. Een heerlijk én gezond sapje van La Place. Genietend in het zonnetje samen een vriendin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s