Lasergamen en shots

Afgelopen weekend vierden wij teamfeest! Het hele jaar door verzamelen wij hier al geld voor in. Zo leg je bijvoorbeeld een paar euro in als je te laat op de training komt, de ballentas bent vergeten of onder het net door serveert. Al met al was het een aardige boetepot en werd het tijd om met z’n allen wat leuks te gaan doen.

Ons team verschilt aardig in leeftijd, ondanks dat we een relatief jong team zijn. De jongste is 18, de oudste 26. Ik val dus onder de ‘ouderen’ van het team en dat heb ik afgelopen weekend geweten.

We begonnen de dag met een heerlijke lunch. Ik had het hele team bij mij thuis uitgenodigd en samen met een teamgenootje daarvoor de boodschappen gedaan. Tassen vol broodjes, beleg en eieren namen we mee terug naar huis. Al met al natuurlijk veel te veel! Maar een aantal meiden had gezegd veel te eten als lunch, dus dan kun je beter met meer thuiskomen, toch?

Vervolgens hadden we nog een wedstrijd. Omdat onze buiken aardig vol zaten, was het best lastig om goed omhoog te springen en lekker door te slaan. We speelden tegen een vrij lage tegenstander en de wedstrijd was dan ook niet fantastisch te noemen. Toch mochten we de winst in eigen zak stoppen.

Daarna was het ieder voor zich. Klaarmaken voor een avondje stappen. Uitgaan. Lasergamen. Om iets voor 9 verzamelden we ons weer om naar de stad te fietsen. We hadden een lasergame arrangement genomen inclusief mixdrankjes en een bittergarnituur. Natuurlijk werd er geproost en het eerste drankje was een feit. Toen was het tijd voor de eerste ronde lasergamen. In drie groepen gingen we op pad. Ik had dit nog niet eerder gedaan en dat was uiteindelijk in de resultaten terug te zien. Van de 19 deelnemers eindigde ik als… 19e. Een nieuw record laten we maar zeggen!

Daarna kwamen er nog meer drankjes en nog een ronde lasergamen. Deze ging gelukkig stukken beter, want nu werd ik op twee na laatste. Dus derde van onderen! Al met al een stabiele groei dus. De drankjes gingen door en we hadden een erg gezellige avond. Toen we naar de kroeg gingen, stapten we over op shotjes. Wat ik weet, is dat de avond super gezellig was. En ik weet dat mijn klok aangaf dat het half 5 was toen ik thuis kwam.

De dag erna… Tsja. Ik kan toch merken dat ik ouder begin te worden. Niet dat ik écht oud ben, helemaal niet! Maar toen ik nog studeerde, dronk ik al gauw drie à vier dagen per week een paar glazen alcohol. Inmiddels is dit aantal flink gedaald naar misschien twee keer per maand een glas. En uitgaan staat al helemaal niet meer zo vaak op de agenda! Ik ben het dus allemaal niet meer gewend. Dat was te merken zondag.

Mijn hoofdpijn nam mijn hele dag over en ’s middags rond de klok van drie besloot ik dat ik beter weer een paar uurtjes in bed kon liggen. Laten we het erop houden dat het een erg gezellige avond was!

Een gedachte over “Lasergamen en shots

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s