Date Stories #02 – Tandenpoetsselfie

Afgelopen week heb ik jullie verteld hoe ik de verleiding niet kon weerstaan en Tinder weer had geïnstalleerd op mijn telefoon. Nou, ik kan je vertellen dat ik de zondag erop al een match had! Nu had ik mezelf beloofd om het rustig aan te doen, meer naar links te swypen dan naar rechts. Ik denk dat ik zo ongeveer een 80/20 verhouding heb aangehouden. Ik was dus best trots op mijzelf! Kijken, kijken, niet swypen, mijn levensmotto op dit moment.

Op zondagavond had ik opeens een berichtje in mijn Tinderinbox van K. Ik had die hele app de hele dag nog niet geopend, dus waarschijnlijk reageerde ik best aan de late kant. Het gesprek met K. was best gezellig en verliep vloeiend. Als ik ergens een hekel aan heb, zijn het vraag/antwoord gesprekken. Dit was niet zo’n gesprek, het was juist best spontaan. Omdat ik meldingen van Tinder op mijn telefoon eigenlijk altijd direct wegveeg (en daardoor dus ook soms wekenlang niet antwoord op berichtjes), heb ik K. mijn nummer gegeven.

Het gesprek ging via de app net zo leuk en spontaan door als daarvoor. Ik dacht nog niets bijzonders bij het hele verhaal. Tot ik ’s avonds tegen de klok van half 11 opeens een foto van hem kreeg. Ik ben zelf niet zo van het direct foto’s sturen, laat staan selfies. Ik maak überhaupt weinig selfies om te delen met een ander! Eerst was ik bang. Was K. zo’n man die direct ongewenste intieme foto’s stuurde? Met mijn ogen half dichtgeknepen opende ik dan toch de app. Direct was ik opgelucht, geen ongewenste intieme, rare foto!

Wat ik wel zag, verbaasde me wel een beetje. Het was een selfie van K. waarop hij aan het tandenpoetsen is. Een tandenpoetsselfie! En hij vroeg mij of ik er ook één wilde sturen… Nu zie ik er ’s avonds al niet al te charmant uit als ik moe ben, laat staan met een tandenborstel in mijn mond. Dus ik heb het niet gedaan.

De volgende dag kreeg ik een audio opname van hem. Een functie van WhatsApp die ik zelf alleen in noodzakelijke gevallen de auto gebruik, zodat ik mijn handen aan het stuur kan houden. Ook nu wist ik niet zo goed wat ik ermee aan moest. En daarbij, wat is de volgende stap? Videobellen? Het is me allemaal wel een beetje veel binnen 24 uur….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s