Date Stories #01 – Het moment…

Afgelopen zaterdag avond was het weer zo ver. Ik had bewust mijn hele weekend zo goed als leeg gepland, zodat ik eens lekker de tijd voor mezelf kon nemen. Wat ik voor me zag, was een maskertje, goed glas wijn en een bak chocola of ijs met een foute Netflix serie op tv. Maar natuurlijk heb ik het -zoals altijd- na het kijken van twee afleveringen wel weer gezien en pak ik mijn telefoon.

Ik had het mezelf nog zo gezworen: geen Tinder voor de komende tijd! De hele app was zelfs nergens op mijn telefoon te vinden. Maar ik had die paar spelletjes op mijn telefoon ondertussen uitgespeeld. En de verveling was nog niet verdwenen. Ik betrapte mijzelf erop dat ik continu naar de App store wilde gaan. Want misschien zat die prins met het witte konijn er dit keer wel tussen?

Na zeker een half uur ergens anders afleiding zoeken, heb ik het toch maar gedaan. Tinder stond opeens weer op mijn telefoon. En als het dan toch erop staat, dan kan ik er zeker ook wel iets mee doen, toch? Eerst moest ik mijn eigen profiel maar eens updaten. Dat had ik in het afgelopen jaar niet meer gedaan. De foto’s waren oud en lelijk. De teksten waren ontzettend matig geschreven. Natuurlijk kreeg ik meteen een appje van een van mijn beste vrienden. ‘Ik krijg een melding dat jij je Tinder profiel update!’ Ja, dat klopt.

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom mijn beste vrienden daar een melding van krijgen. Dat komt omdat wij een match zijn. En ik moet toegeven dat we echt een bijzonder goed gesprek hebben samen. Elke keer als één van ons een foute openingszin tegenkomt in de kroeg of op het internet, dan delen we die daar met elkaar. Zo hebben we dus een gesprek vol inspiratie mocht het ooit nodig zijn. Super handig!

Ondertussen was mijn profiel weer geüpdate. Een paar nieuwe foto’s en een wat interessantere biografie erbij. Als Tinder dan toch weer op mijn telefoon staat en mijn profiel up to date is, dan kan ik net zo goed even gaan swipen… Wel met de gedachten dat ik dit keer echt alleen ga kijken. Die prins met het witte konijn ontmoet ik veel liever in de kroeg. Dus alles naar links! Maar dan zie ik iemand die toch wel heel interessant is… Toch maar naar rechts swipen dan?!

2 gedachtes over “Date Stories #01 – Het moment…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s